Boost je run

Hardlooptraining voor het hele team

Train wekelijks met het eigen (bedrijfs)team voor de deelname aan een zelf gekozen hardloopevent. Dankzij dit ‘Boost je run’ traject komen alle deelnemers met een glimlach de finish over.
Tijdens de gezamenlijke hardlooptraining wordt aandacht besteed aan loophouding, ontspannen hardlopen en het opbouwen van de conditie. Wedstrijdjes, dobbelsteentraining en estafettes worden tijdens dit hardlooptraject ingezet om spelenderwijs de conditie te verbeteren. Naast deze wekelijkse trainingen wordt ook zelfstandig hardgelopen, waardoor de conditie nog sneller verbeterd zal worden. Op deze manier zal de finishlijn gemakkelijker en op een veilige manier gehaald worden. De perfecte boost voor motivatie en conditie. Kom maar op met die medaille.

Motivatieboost

Gezondheid bevorderend

Conditieboost

Tijdens de eerste training wordt alle informatie die nodig is voor een goede en veilige voorbereiding behandeld. Elke training starten we met een warming-up waarna begonnen wordt met het hardlopen.

De focus wordt gelegd op het verbeteren van de conditie, maar ook pasfrequentie en loophouding komen voorbij. Verder wordt aan de hand van o.a. wedstrijden, estafettes en dobbelsteentraining voldoende afwisseling geboden om de training op een leuke en motiverende manier te volbrengen en met voldoende voorbereiding aan de startlijn te verschijnen.

Tijdsduur: eenmalig of programma vanaf 4 weken

Voor de deur of in een nabijgelegen park

Groepsgrootte: min. 5, max. 15 deelnemers

Kies zelf het Boost je run hardloopniveau

Beginners

Het trainingsprogramma speciaal voor medewerkers die geen of weinig ervaring met hardlopen hebben. Tijdens dit programma wordt getraind voor een run van 5 km of voor een 4mijl (6,4 km).

Gevorderden

Dit trainingsprogramma richt zich op medewerkers die zelfstandig 5 km kunnen hardlopen. In dit programma wordt getraind voor een run van 10 km.

Pakketten

Eenmalig

175,-

Ex. reiskosten
Gericht op looptechniek 
Inschrijven

4 clinics

600,-

Ex. reiskosten
Kies zelf het hardloopniveau
Inschrijven

6 clinics

775,-

Ex. reiskosten
Kies zelf het hardloopniveau
Inschrijven

de leukste manier om veilig de finish te halen

In samenwerking met