Happy Workout

De leukste bootcamp trainingen

Sporten met plezier

Ben je op zoek naar leuke bootcamp trainingen in Groningen? Wil je lekker buiten sporten, maar weer eens iets anders proberen dan standaard bootcamp trainingen? Dan is de Happy Workout – fun bootcamp iets voor jou!

Er wordt in groepsverband gesport en de trainingen zijn geschikt voor elk niveau. Iedereen zal tijdens de sportlessen individuele aandacht krijgen en gemotiveerd worden om op zijn eigen niveau in beweging te komen. Er zijn genoeg leuke, uitdagende en gekke ideeën, dus geen enkele training is hetzelfde.

Er worden momenteel geen wekelijkse Happy Workouts aangeboden

Uniek

Een creatieve, afwisselende training

Motivatie 

Een enthousiaste cheerleader aan je zij

Fun

Gebruik van leuke sportitems

Uitdaging

Geschikt voor elk niveau (ja, ook voor jouw niveau)

Wat maakt de Happy Workout uniek?

Tegenwoordig zie je ze op elke hoek van elk veldje in Groningen staan. Of nou ja, rennen, springen, zweten..! De bootcamp groepjes. Keuze in overvloed! Maar voor welke groep kies je dan?

De Happy Workout – fun bootcamp is een pittige bootcamp training met een twist. Sporten in de buitenlucht wordt namelijk gecombineerd met plezier. Samen trainen in Groningen, lekker uitrazen in het Noorderplantsoen, terwijl je niet doorhebt dat je aan het sporten bent. Dankzij een unieke lesindeling waarbij gebruik wordt gemaakt van spelelementen, challenges en een grote dosis creativiteit is geen enkele groepsles hetzelfde.

Abonnementen

Kom kennis maken

Gratis

Proefles

Nieuwsgierig? Meld je hier aan voor een gratis proefles
Inschrijven
1x per week

24,50

per maand

Kom wekelijks sporten met dit voordelige abonnement
Inschrijven
10 lessen

80,-

4 maanden geldig

Met deze strippenkaart bepaal je zelf wanneer je meedoet
Inschrijven

Sportlocatie

De Happy Workout trainingen vinden elke dinsdagavond plaats in het Noorderplantsoen in Groningen. We verzamelen om 19:00 uur bij de muziekkoepel.