Even Voorstellen

Oprichter en personal cheerleader bij Happy Workout: Lotte Steendam.

Ik word ontzettend blij van alles wat met sport te maken heeft, maar dit is niet altijd zo geweest. De ziekte van Pfeiffer heeft er lange tijd voor gezorgd dat ik geen actief leven kon leiden. Bankhangen was mijn dagelijkse bezigheid en ik voelde me steeds ellendiger. Tijd voor verandering! Met een aanmelding voor bootcamp als gevolg. Er ging een wereld voor me open: je kunt je dus daadwerkelijk fit voelen, je hoofd leegmaken en nog voordelige veranderingen in je lichaam zien ook!

Uit eigen ervaring weet ik dat sporten een wereld van verschil kan maken voor je humeur en je energieniveau. Dankzij sport voel ik me fitter en energieker. Dit gun ik iedereen! Om deze reden ben ik begonnen met Happy Workout. Als gecertificeerd fitnesstrainer verzorg ik bootcamptrainingen en personal training waarbij de focus ligt op sporten met plezier.

Want met een Happy Workout werk je aan een happy body en een happy mind.

Liefs,

Lotte

Beste personal trainer Provincie Groningen

Tijdens de Dutch Fitness Awards op 22 november 2019 is Lotte Steendam van Happy Workout uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van provincie Groningen. Voor Lotte een mooie aanmoediging voor haar startende onderneming.

Lotte, die zichzelf personal cheerleader noemt, heeft een unieke kijk op sporten. Dankzij haar enthousiasme en vele vernieuwende ideeën heeft ze al veel mensen van de bank afgekregen. “Ervoor zorgen dat klanten plezier in sporten hebben, vind ik erg belangrijk. Er zijn te veel mensen die sporten niet leuk vinden of zien als iets dat moet, dat vind ik zonde. Sporten kan ontzettend leuk zijn, helemaal als je er iets leuks van maakt.”

Door middel van personal training en fun bootcamps waarbij items als hordes, hoepels, elastieken en zelfs waterpistooltjes ingezet worden, onderscheidt ze zichzelf van de rest. En dat valt op. De Happy Workout klanten en de volgers op social media hebben massaal gestemd en de trainingen van Lotte gewaardeerd met een 9,5. Waardoor zij tevens een Gold Award in ontvangst mocht nemen. “Zoek een personal trainer die bij jou past, maar zorg er vooral voor dat je de trainingen leuk vindt, dan is je doel ineens een stuk dichterbij”, aldus Lotte.