Personal Training

Sporten met persoonlijke aandacht

Met plezier jouw doel bereiken

Een klik hebben met je trainer is belangrijker dan je denkt. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je sportverleden, kijken we of we een match zijn en stellen we sportieve doelen op. Ik help je bij het behalen van je sportieve of lichamelijke doelen. Ook begeleiding op het gebied van motivatie en een gezonde levensstijl kunnen hierbij horen.

Samen stellen we doelen op en afhankelijk van wat je wel en niet leuk vindt, stel ik een sportprogramma op, speciaal voor jou. Zodat jij op een leuke manier (ja, écht) je doelen kunt bereiken.

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Individueel

Werken aan jouw persoonlijke doelen

Flexibel

Wekelijks in te plannen

Fun

Gebruik van leuke sportitems

Buiten

Sporten in het park of in je eigen tuin

Personal training

Sporten met persoonlijke aandacht, zodat je op een effectieve manier aan je eigen doelen kunt werken. Dit doen we natuurlijk wel op een leuke, afwisselende manier. Vergeet die standaard burpees en pushups, we gaan aan de slag met challenges en thema workouts. Alles om van die ‘saaie’ training iets leuks te maken!

45 minuten trainen

1x per week: 44,- per training

2x per week: 35,- per training

3x per week: 32,- per training

Ben je er klaar voor?
Inschrijven

Duo training

Liever samen sporten? Natuurlijk kan dat. Neem je vriend(in), je vaste (toekomstige) sportmaatje of zelfs te dochter mee en werk tegelijkertijd aan jullie persoonlijke doelen. Kunnen jullie gelijk elkaar uitdagen, motiveren en natuurlijk lekker veel oefeningen en uitdagingen gezamenlijk uitvoeren. Plezier gegarandeerd!

45 minuten trainen

1x per week: 34,- p.p. per training

2x per week: 25,- p.p. per training

3x per week: 22,- p.p. per training

Daag je sportmaatje uit!
Inschrijven

Liever een schema op maat? Geen probleem

Vul het contactformulier in en geef aan wat jouw persoonlijke sportieve doel is. Ik zal vervolgens een voorstel voor een schema op maat aan je voorleggen.

Kom maar op met dat energieke gevoel!