Voor bedrijven

Spelenderwijs werken aan een gezonde organisatie

Breng medewerkers in beweging

Vitale medewerkers zorgen voor een gezond en productief bedrijf. Daarom is aandacht voor gezondheid voor beide partijen van belang.

Speciaal voor bedrijven die het welzijn en de gezondheid van haar medewerkers willen bevorderen kunnen Happy Workout trajecten op maat samengesteld worden. Samen met collega’s werken aan een sportief spel, elkaar motiveren tijdens uitdagende challenges en tegelijkertijd plezier maken. Het zijn perfecte onderdelen voor effectieve teambuilding. Want het hebben van fitte en vrolijke medewerkers brengt veel voordelen met zich mee.

Alle trainingen kunnen gegeven worden op een Groningse locatie naar keuze. Zo kan er al gesport worden op loopafstand van de werkplek, ideaal voor de medewerkers.

Hoepelen in Groningen

Bewegen met plezier

Fun bedrijfsbootcamp Actieve trainingen waarbij de medewerkers op een leuke manier uitgedaagd worden om in beweging te komen, samen te werken en doelen te bereiken. 

Hardlooptraining Train wekelijks met het eigen team voor de deelname aan een hardloopevent. Dankzij dit ‘Boost je run’ traject komen alle medewerkers met een glimlach de finish over.

Fun challenges Niets motiveert meer dan een uitdagende challenge. Deze fun challenge wordt op maat samengesteld, geheel afgestemd op het gekozen thema en de tijdsduur.

Workshop Een teambuilding dag, bedrijfsuitje of een gezondheidsweek? Een workshop is de perfecte manier om de medewerkers in beweging te krijgen en te laten zien hoe belangrijk beweging voor de gezondheid is.

Benieuwd? Klik op het thema voor meer informatie of neem contact op en vraag een try-out aan voor alle medewerkers.

Neem contact op

Sport en spelthema’s

Apenkooi Het speelveld wordt volgezet met attributen en obstakels, want tijdens dit spel mag de grond niet aangeraakt worden. Behendigheid, snelheid en plezier staan centraal in dit spel.

Kantoor Workout De Kantoor Workout bevat oefeningen die in elke kantooromgeving uitgevoerd kunnen worden. Deze training richt zich op het vergroten van de vitaliteit op de werkvloer.

Hoepel Workout Hoepelen is op elke leeftijd een leuke sportieve activiteit en een goede manier om het hele lichaam te trainen. Verschillende hoepelmethodes, challenges en spellen komen voorbij tijdens deze workout.

Speurtocht run Een ouderwetse speurtocht is in een nieuw jasje gestoken. Deze zoektocht wordt namelijk gecombineerd met hardlopen en sportieve oefeningen. Een goede activiteit voor teambuilding.

Water Workout Voor deze afkoelende workout worden waterpistooltjes tevoorschijn gehaald en emmers gevuld met water. De perfecte combinatie van sporten, samenwerken en plezier maken tijdens warme dagen.

Neem contact op

Fitte en vrolijke medewerkers

Verlaging van ziekteverzuim

Bevordert de werksfeer

Geschikt voor ieder niveau

Projecten

Koffie drinken?

Een ander idee voor een samenwerking of kun je wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van een gezondheidstraject? Geen probleem. Ik kom graag langs voor een kop koffie en een brainstorm sessie, zodat we in no time een plan op maat opgesteld hebben.