Als je op een random avond door het Noorderplantsoen in Groningen fietst, zie je ze op elke hoek van elk veldje staan. Of nou ja, rennen, springen, zweten..! De bootcampgroepjes. Ze zijn als paddestoelen uit de grond geschoten. Keuze in overvloed! Maar voor welk groepje kies je dan? Een reguliere bootcampgroep of past de Happy Workout beter bij je?

Wil je graag in een groep buiten sporten? Dan kom je eigenlijk altijd bij een bootcampgroep of een hardloopclub uit. Hartstikke leuk! Maar het is ook ZO leuk om eens iets nieuws te proberen! Wat denk je van buiten sporten en tegelijkertijd plezier maken? Voor mij is dit de perfecte combinatie, daarom ben ik begonnen met het geven van Happy Workout fun bootcamps. Samen sporten in Groningen, lekker uitrazen in het Noorderplantsoen, terwijl je niet doorhebt dat je aan het sporten bent. Plezier staat namelijk voorop! Dankzij een unieke lesindeling waarbij gebruik wordt gemaakt van spelelementen, challenges en een grote dosis creativiteit, is geen enkele fun bootcamp hetzelfde.
Maar als dit geen gewone bootcamp training is? Wat doe je dan wel?

Sporten met plezier in Groningen

Op warme dagen, wanneer het Noorderplantsoen stampensvol zit met groepjes luierende, zonnende levensgenieters en op elke tien meter een wegwerp bbq staat te roken, gaan de sportlessen natuurlijk gewoon door. Maar, we maken er wel, zoals altijd, iets leuks van. De waterpistooltjes komen tevoorschijn, waterballonnetjes worden gevuld, om van de Happy Workout een Happy Water Workout te maken! Met de ‘No-hands’ Water Estafette, Waterballon-Burpee-Pong (een Beerpong variatie, zonder bier;) ), een ouderwets watergevecht, gecombineerd met een nieuwerwetse workout. Of een van de andere vele ideeën die nu alweer in me opkomen.

Het gebruik van toffe sportitems is iets wat in elke les terugkomt. Onder andere het hoepelen. Dit ziet er niet alleen superleuk uit, met al die leuke gekleurde hoepels tussen het groen van het Noorderplantsoen, maar het is ook ontzettend leuk. Heb jij het idee dat je niet kunt hoepelen? Dan daag ik je zeker eens uit om mee te doen! We beginnen bij de basis en geven hier (uiteraard) een leuke twist aan. Wat dacht je van hoepelend over een parcours lopen, de Cha Cha Slide Hoop Challenge of we combineren het hoepelen met bijvoorbeeld een fitness elastiek voor wat extra uitdaging.

Kom een keer mee doen om het zelf te ervaren. Meld je aan voor een gratis proefles. 

Meld je aan voor een gratis proefles

Leave a Reply